Sponsoren

De Spooktochten van Zeerijp zijn inmiddels een gevestigd begrip geworden in het noorden van het land. De betrokkenheid vanuit de regio is zeer groot en vele vrijwilligers dragen hun steentje bij aan dit geweldige evenement. Met ruim 1100 deelnemers kan ook gesteld worden dat de populariteit aan niets te wensen overlaat.

   

Om de toegangkelijkheid voor deelname laagdrempelig te houden streven we naar een zo laag mogelijke toegangsprijs. Al jaren weten we dit te bereiken door de grote eigen inbreng van vrijwilligers, bestuur en andere betrokkenen. Om toch ieder jaar weer iets spectaculairs te kunnen bieden, wordt er steeds meer geïnvesteerd in apparatuur en materialen, waardoor de kosten jaarlijks toenemen. Hiervoor zijn we op zoek naar sponsoren, die middels hun bijdrage de mogelijkheid bieden om de Spooktochten van Zeerijp op een steeds hoger niveau te krijgen.

 

Wilt u, met uw bedrijf of particulier, uw naam verbinden aan de Spooktochten van Zeerijp en hiermee publiciteit stimuleren? Wordt sponsor en steun hiermee een lokaal initiatief en word een stimulans in de bevordering van de leefbaarheid in onze regio!

 

Sponsoring kan op verschillende manieren: Financieel, materieel of in de vorm van een dienst. Neem contact met de organisatie op om te bespreken in welke vorm u een bijdrage kunt leveren. Daar tegenover staat uiteraard de mogelijkheid tot het promoten van uw (bedrijfs)naam door reclame langs de route en het vermelden van uw naam in de diverse media.

 

We horen graag van u om samen te bekijken in welke vorm u de Spooktochten van Zeerijp kunt ondersteunen! Stuur een bericht naar info@spooktochtzeerijp.nl en we nemen contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOOKTOCHTEN

ZEERIJP

Copyright: Spooktochten Zeerijp