Reviews

Schrijf een review over de Spooktochten van Zeerijp en maak kans op gratis entree!

(Onderaan staan reviews van anderen)

 
 
 
 

SPOOKTOCHTEN

ZEERIJP

Reviews


Wij van Ghostwalkdaam waren ook dit jaar weer van de partij op onze vaste stek in het bos met dit jaar als thema: Vikingen. Wederom veel deco en veel geknutsel in driekwart jaar kwamen tezamen. Het resultaat mocht er volgens de vele deelnemers zijn en daar doe je het uiteindelijk ook voor. Voor ons waren het een aantal zware dagen qua opbouw, de tocht maar ook weer het onvermijdelijke afbreken en opruimen op zolder, schuren enz. Totaal zo,n 10 dagen in de weer geweest maar het was het allemaal wel weer waard. We zijn in 2024 zeker weer van de partij maar met wat voor act laten we lekker in het midden...dat zal een ieder op 15 en 16 november 2024 wel zien..😉


Leuke stukken onderweg, Schaftkeet, Vikingen, 1,5 uur is precies genoeg, ik miste de warme chocolade melk tijdens de pauze en de snackwagen op het eind. Bedankt voor weer vele schrik en lach momenten, respect voor alle vrijwilligers zit veel tijd in!

 

Ik heb de tocht met 2 cliënten gelopen. Wat was het gezellig en wat was de route geweldig gedaan. 2024 zijn wij er weer bij


Was echt super gisteren. Bedankt namens ons team


Erg mooi gedaan weer! Leuk dat de boerderij er weer bij zat en de tijdmachine was echt geweldig! Ook het vikingdorp was heel mooi gemaakt ( iets minder licht en meer spanning, had hem helemaal af gemaakt)


Dit was wel 1 van de mooiste die ik gehad heb bij Spooktocht Zeerijp


Het was weer geweldig. Wij hebben weer genoten. Complimenten voor de organisatie


Dank voor de super tocht van afgelopen weekeind!  

Graag geven wij ons gelijk weer op voor het nieuwe jaar 2024 


Dit jaar voor het eerst een spooktocht gelopen en dan gelijk deze van Zeerijp. Alle complimenten voor het team die dit zo professioneel heeft neergezet een dikke aanrader en fantastische ervaring. Tot volgens jaar


Na 2 hele leuke jaren de spooktocht van Zeerijp voor de derde keer gelopen, echter vonden we het dit jaar heeeeel erg tegenvallen. Het harde werk in de kostuums en decors zijn prachtig maar dit jaar misten we echt een thema die er de andere jaren wel was, heel erg jammer. We vonden de tijdmachine wel erg leuk gedaan. Het blijft ook moeilijk telkens iets nieuws te verzinnen en het weer zat verschrikkelijk tegen. Het was 1 blubber zooi


De spooktocht was weer super opgezet. Goed gesminkt en mooie kostuums.

Zo fantastische dat ik de vrijdag en zaterdag heb mee gelopen..en nog kon ik er geen genoeg van krijgen!

Tot volgend jaar


Het was even zoeken naar de ingang. De route was prachtig met goede schrikmomenten. Onze Canadese gasten hebben hun eerste spooktocht gelopen en vonden het prachtig. Heel mooi gemaakt met prachtige aankleding.

Verder hadden we een aantal pubers mee. Die veel geschreeuwd/gegild hebben. Dus ja heel erg goed gedaan.


Heey hoi, ik vond het leuk gedaan dit jaar heel orgineel. De spoken waren aardig. Maar ik loop al wat jaren de spooktocht, en ik vond het dit jaar toch wel minder dan de afgelopen jaren, er waren dit keer niet veel zoveel scare zones in en je had hele grote stukken niks, ik snap dat het duurder is geworden door alles wat er gaande is tegenwoordig maar ik had er zelf wel meer van verwacht voor de prijs. Verder wel vind ik de spoken toppers ze staan daar toch wel in de kou.


we lopen al een paar jaar met de spooktocht van zeerijp mee. en elke keer zijn we weer verbaasd hoe jullie je best erop hebben gedaan!

super goed georganiseerd


Al een aantal jaren lopen wij de spooktocht in zeerijp. Wat zetten jullie het mooi op! Wat super georganiseerd! Elk jaar lopen wij hem met plezier..en ja volgendjaar zeker weer!


Wederom een geweldige spooktocht met veel leuke en creatieve acts we hebben enorm veel lol gehad en ook veel geschrokken en nu al opgegeven voor volgend jaar hoop dat het dan iets langers is


Was een erge leuke spooktocht. We hebben er van genoten. Voorgaande jaren was het meer spannend. Het was ook een abrupt einde van de tocht. De groep bestond uit 10 personen. Als ge achter liep miste je de schrikmomenten. En kleinere groep is dan leuker.

 Al met al was het superleuk! Complimenten voor iedereen die dit tot stand heeft gebracht. En we komen volgend jaar zeker weer!

 

Enorm genoten van de spooktocht met de rest van de groep! Echter miste de spooktocht naar mijn mening wel een ‘eindknaller’. Het einde voelde te snel en zonder een duidelijke afsluiter. Voor de rest waren het leuke acts, vooral de draak was geniaal bedacht!


Ik vond het erg leuk maar wel heel weinig spoken. Heel veel stukken waar je zonder spoken zit en veel loopt. Afgelopen jaren was het een stuk spannender. Maar het was weer leuk voor het eerst na Corona. Vond sommige spoken ook gewoon heel mooi vooral het eerste stuk waar je kwam.


Was weer een erge leuke spooktocht. Maar het was voorgaande jaren wat spectaculairder. Bv de lift en de helicopter. En.. een groep van 6 personen is het mooiste, van 8 is nog prima maar 10 personen is teveel.

Maar ondanks deze kanttekeningen hebben jullie het weer erg leuk gedaan en hebben we genoten!  Tot volgend jaar. Groet, Karin


Wij hebben voor het eerst meegedaan met de spooktocht in Zeerijp. complimenten voor de opzet van de tocht.erg mooi.

Mooie licht effecten en de griezels waren ook fantastisch.

Ik bond het wel jammer dat de tocht kort was , starttijden om de 5 minuten misschien iets te vlug op elkaar.

Wij hebben ons gelijk alweer opgegeven voor volgend jaar


Ik vond het echt super. We hebben meerder gelopen dit jaar maar deze was de mooiste, super professioneel. Je geloofde waar je in terecht kwam. Nooit te lange stukken lopen waar niks was, je viel van het ene in het andere! Catering was ook goed! We komen zeker terug!


Bij binnen komst was het al fantastisch En onder weg echt super gave act.s 1 woord fantastisch en Goed op gezet en leuke spoken.de route was perfect uit gezet.hiet kan geen andere spooktochten tegen aan 1 woord fantastisch


Op zich was ie hartstikke leuk.

Minder leuk was dat je bij een act kwam en ze gewoon riepen ja hup doorlopen wang de volgende groep komt er al aan ja schiet op nou gewoon door lopen dat maakte mijn avond minder leuk en had er gelijk geen zin meer in zo bot zo kauwend!!!

Wij moesten van de groep voor ons al extra wachten omdat wij te dicht op hun liepen en werd ons dat vriendelijk verzocht dd groep achter ons had dan ook heus wel dvdn kunnen wachten een 10 min ofzo De groepen vertrekken te snel achter elkaar aan en als de spoken merken loopt te dicht op elkaar dan bedenk je iets zodat er meer tijd tussen komt of je zegt vriendelijk even wachten anders lopen jullie te dicht op de voor ganger


Complimenten voor de goede organisatie. Zowel de inschrijvingen vooraf als de tocht zelf. De verschillende spookacts/scènes waren erg professioneel, super gedaan! Route was ook erg duidelijk aangegeven.


Als vrijwilliger weer genoten, was de 10e keer voor mij.

Nu al weer aan ideeën verzamelen voor de act van de volgende spooktocht Zeerijp 2020.

Dank aan alle mensen die toch maar weer het aan durven de tocht te lopen ieder jaar..niet wetende wat ze nu weer voor gedrochten tegen het lijf lopen.

Groet van de Plague doctor


Genoten van onze 1e spooktocht in Zeerijp.

Tijdens het wachten al veel gegriezel. Mooie schmink, effecten erg leuk. Zeker aan te bevelen. De knipperende lampen wel wat veel en hinderlijk.

De moeite waard om te gaan


In 1 woord geweldig, top dikke pluim voor alle vrijwilligers


als vrijwilliger van deze mooie spooktocht van het noorden wil ik mijn complimenten geven aan de organisatie die alles weer super geregeld heeft. Ook de supergoede verzorging vanuit het dorpshuis verdient een pluim, Mede door deze toppie verzorging kunnen wij vrijwilligers deze avonden doorhalen en knallen.

we waren dit jaar weer in de luxe positie om de eerste buiten act te zijn en daardoor een deel van de tocht te kunnen lopen en wat hebben we mooie acts gezien weer ...Absolute hoogtepunt vond ik de mijn (of in dit geval dieptepunt aangezien we naar beneden werden vervoerd???) wat een prachtig staaltje van creativiteit en uitvoering was dat....een hele dikke pluim voor die act ....de jeep met de skeletjes ...hilarisch gewoon en  het neergestorte vliegtuig met die cockpit ...de schuur , ook elk jaar weer een beleving en ook de pyramide was schitterend om te zien...eigenlijk te veel om op te noemen dit jaar ...iedereen heeft zichzelf weer overtroffen Erg genoten weer dit jaar


Ook wij van Ghost Walk Daam waren dit jaar weer aanwezig bij de Spooktocht van Zeerijp met een groep van 15 vrijwilligers. Wij waren donderdag al begonnen met de opbouw van onze pyramide met kamers en tunnel. Ruim een half jaar voorbereiding kwam in deze dagen bij elkaar en we hebben de lat voor onszelf erg hoog gelegd. We hebben een hoop lol gehad voor, tijdens en na de tocht. Een grote pluim voor de organisatie en zeker ook het dorpshuis voor de uitstekende catering. Het was weer fantastisch, de vele deelnemers hebben zeker te weten genoten van de vele acts op de route. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij met een poging om onze act van dit jaar te overtreffen, al zal dat moeilijk worden. De voorbereidingen zijn in ieder geval al begonnen...Ze komen er weer aan...De Spooktochten van Zeerijp...13/14 November 2020...Tik..Tik..Tik..


Beste zeerijpers 😊

Wat weer een ontzettend gave tocht! Ik heb erg genoten , gegilt en gehuild kortom een top tijd!

Als tips: ( omdat u daar meer aan heeft dan alleen de tops)  zou ik het tof vinden om volgend jaar de route net even iets anders te maken dan dit jaar en het jaar daar voor, omdat het dezelfde route was.  Verder zou ik ook langs de langere loop routes wat acteurs plaatsen.

De kaarten voor volgend jaar zijn alweer gereserveerd en wij hopen op weer een top tocht!

 

Afgelopen zaterdag, de spooktocht in Zeerijp gedaan. Heel goed georganiseerd, luide geluiden buiten het dorp.
Veel acts! Ook een topact met een lift die in de " groeve" leek af te dalen..
1 vrouwelijke spook was nogal hees toen ze begon te roepen. Onze zoon bood haar een keelsnoepje aan.
Ze viel uit haar rol en begon maar een praatje met hem. Ha ha .


Wederom een super leuke tocht! Hulde voor de organisatoren en de vrijwilligers! 😄👍


Weer een fantastische weekend gehad en super verzorgt op naar volgend jaar ..tik..tik..tik..


Net weer ingeschreven! Het was zoals altijd geweldig.


Het was echt een super tocht die wij hebben gelopen met De Brug Noord Groningen! Bedankt!


We hebben een geweldige tocht gelopen.. top gedaan


Heb me al weer ingeschreven voor 10 man voor zaterdag 14 nov was een super tocht gisteravond


Het was weer erg gezellig en zo als gewoonlijk weer prima geregeld zo als elke jaar zag je wel stiekem lachen hoor voor de tent zo trots als wat dat iedreen weer vol gas ging bij ons Bart ha ha haaaaa maar de jongens om je heen net zo goed als we wat moesten hebben was het er dikke duim voor heel je team daar kunnen ze niks over zeggen.............


Het was echt super


Kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische spooktocht was


Ik heb daar dit weekend geschminkt. Mn meiden zijn uitgekeken op die in appingedam en volgens mij is deze echt veel leuker.


Diepe buiging voor de organisatie en vrijwilligers! Wat is dit ontzettend goed georganiseerd! Gelijk na onze aanmelding kregen we een bevestiging en konden we al zien dat de organisatie top was. Toen we aankwamen in Zeerijp was dat ook meteen weer duidelijk. Alles straalde professionaliteit uit en dat moet ook wel met zoveel mensen die lopen! (meer dan 1100 hoorden we!).


Als vrijwilliger die al 5 jaar mee doet heb ik maar 1 ding te zeggen over de spooktochten van zeerijp; het is de allerbeste en mooiste tocht die groningen rijk is...en daar zijn wij mega trots op!!!en dankzij de creatieve input van alle medewerkers kan ik nu mijn droom waarmaken,elke dag spoken...wie wil dat nou niet?dus lieve spookcollega's en stoere lopers...bedankt!we houden van jullie🖤🤡🖤


Helaas kon ik zelf vorige week vrijdag niet bij de Spooktocht zijn. Uiteraard heb ik deze week wel aan heel veel deelnemers aan de Spooktocht gevraagd hoe ze het gevonden hadden en ze waren unaniem heel enthousiast. Dit betrof zowel de tocht zelf als het eten en drinken. Een van onze meest kritische vrijwilligers zei zelfs: 'Een tien met een griffel'. Ik wil jou en jouw mensen daarom namens onze deelnemers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor de fantastische avond die jullie de mensen hebben bezorgd. Helaas was de deelname wat minder dan waar we op hadden gerekend, maar het enthousiasme was dus ook een paar dagen na de Spooktocht nog heel groot.

Daarom nogmaals hartelijk dank!

(Deelnemers met een verstandelijke beperking via De Brug Noord Groningen)