Reviews

Schrijf een review over de Spooktochten van Zeerijp en maak kans op gratis entree!

(Onderaan staan reviews van anderen)

 
 
 
 

Reviews

Ik vond het echt super. We hebben meerder gelopen dit jaar maar deze was de mooiste, super professioneel. Je geloofde waar je in terecht kwam. Nooit te lange stukken lopen waar niks was, je viel van het ene in het andere! Catering was ook goed! We komen zeker terug!


Bij binnen komst was het al fantastisch En onder weg echt super gave act.s 1 woord fantastisch en Goed op gezet en leuke spoken.de route was perfect uit gezet.hiet kan geen andere spooktochten tegen aan 1 woord fantastisch


Op zich was ie hartstikke leuk.

Minder leuk was dat je bij een act kwam en ze gewoon riepen ja hup doorlopen wang de volgende groep komt er al aan ja schiet op nou gewoon door lopen dat maakte mijn avond minder leuk en had er gelijk geen zin meer in zo bot zo kauwend!!!

Wij moesten van de groep voor ons al extra wachten omdat wij te dicht op hun liepen en werd ons dat vriendelijk verzocht dd groep achter ons had dan ook heus wel dvdn kunnen wachten een 10 min ofzo De groepen vertrekken te snel achter elkaar aan en als de spoken merken loopt te dicht op elkaar dan bedenk je iets zodat er meer tijd tussen komt of je zegt vriendelijk even wachten anders lopen jullie te dicht op de voor ganger


Complimenten voor de goede organisatie. Zowel de inschrijvingen vooraf als de tocht zelf. De verschillende spookacts/scènes waren erg professioneel, super gedaan! Route was ook erg duidelijk aangegeven.


Als vrijwilliger weer genoten, was de 10e keer voor mij.

Nu al weer aan ideeën verzamelen voor de act van de volgende spooktocht Zeerijp 2020.

Dank aan alle mensen die toch maar weer het aan durven de tocht te lopen ieder jaar..niet wetende wat ze nu weer voor gedrochten tegen het lijf lopen.

Groet van de Plague doctor


Genoten van onze 1e spooktocht in Zeerijp.

Tijdens het wachten al veel gegriezel. Mooie schmink, effecten erg leuk. Zeker aan te bevelen. De knipperende lampen wel wat veel en hinderlijk.

De moeite waard om te gaan


In 1 woord geweldig, top dikke pluim voor alle vrijwilligers


als vrijwilliger van deze mooie spooktocht van het noorden wil ik mijn complimenten geven aan de organisatie die alles weer super geregeld heeft. Ook de supergoede verzorging vanuit het dorpshuis verdient een pluim, Mede door deze toppie verzorging kunnen wij vrijwilligers deze avonden doorhalen en knallen.

we waren dit jaar weer in de luxe positie om de eerste buiten act te zijn en daardoor een deel van de tocht te kunnen lopen en wat hebben we mooie acts gezien weer ...Absolute hoogtepunt vond ik de mijn (of in dit geval dieptepunt aangezien we naar beneden werden vervoerd???) wat een prachtig staaltje van creativiteit en uitvoering was dat....een hele dikke pluim voor die act ....de jeep met de skeletjes ...hilarisch gewoon en  het neergestorte vliegtuig met die cockpit ...de schuur , ook elk jaar weer een beleving en ook de pyramide was schitterend om te zien...eigenlijk te veel om op te noemen dit jaar ...iedereen heeft zichzelf weer overtroffen Erg genoten weer dit jaar


Ook wij van Ghost Walk Daam waren dit jaar weer aanwezig bij de Spooktocht van Zeerijp met een groep van 15 vrijwilligers. Wij waren donderdag al begonnen met de opbouw van onze pyramide met kamers en tunnel. Ruim een half jaar voorbereiding kwam in deze dagen bij elkaar en we hebben de lat voor onszelf erg hoog gelegd. We hebben een hoop lol gehad voor, tijdens en na de tocht. Een grote pluim voor de organisatie en zeker ook het dorpshuis voor de uitstekende catering. Het was weer fantastisch, de vele deelnemers hebben zeker te weten genoten van de vele acts op de route. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij met een poging om onze act van dit jaar te overtreffen, al zal dat moeilijk worden. De voorbereidingen zijn in ieder geval al begonnen...Ze komen er weer aan...De Spooktochten van Zeerijp...13/14 November 2020...Tik..Tik..Tik..


Beste zeerijpers 😊

Wat weer een ontzettend gave tocht! Ik heb erg genoten , gegilt en gehuild kortom een top tijd!

Als tips: ( omdat u daar meer aan heeft dan alleen de tops)  zou ik het tof vinden om volgend jaar de route net even iets anders te maken dan dit jaar en het jaar daar voor, omdat het dezelfde route was.  Verder zou ik ook langs de langere loop routes wat acteurs plaatsen.

De kaarten voor volgend jaar zijn alweer gereserveerd en wij hopen op weer een top tocht!

 

Afgelopen zaterdag, de spooktocht in Zeerijp gedaan. Heel goed georganiseerd, luide geluiden buiten het dorp.
Veel acts! Ook een topact met een lift die in de " groeve" leek af te dalen..
1 vrouwelijke spook was nogal hees toen ze begon te roepen. Onze zoon bood haar een keelsnoepje aan.
Ze viel uit haar rol en begon maar een praatje met hem. Ha ha .


Wederom een super leuke tocht! Hulde voor de organisatoren en de vrijwilligers! 😄👍


Weer een fantastische weekend gehad en super verzorgt op naar volgend jaar ..tik..tik..tik..


Net weer ingeschreven! Het was zoals altijd geweldig.


Het was echt een super tocht die wij hebben gelopen met De Brug Noord Groningen! Bedankt!


We hebben een geweldige tocht gelopen.. top gedaan


Heb me al weer ingeschreven voor 10 man voor zaterdag 14 nov was een super tocht gisteravond


Het was weer erg gezellig en zo als gewoonlijk weer prima geregeld zo als elke jaar zag je wel stiekem lachen hoor voor de tent zo trots als wat dat iedreen weer vol gas ging bij ons Bart ha ha haaaaa maar de jongens om je heen net zo goed als we wat moesten hebben was het er dikke duim voor heel je team daar kunnen ze niks over zeggen.............


Het was echt super


Kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische spooktocht was


Ik heb daar dit weekend geschminkt. Mn meiden zijn uitgekeken op die in appingedam en volgens mij is deze echt veel leuker.


Diepe buiging voor de organisatie en vrijwilligers! Wat is dit ontzettend goed georganiseerd! Gelijk na onze aanmelding kregen we een bevestiging en konden we al zien dat de organisatie top was. Toen we aankwamen in Zeerijp was dat ook meteen weer duidelijk. Alles straalde professionaliteit uit en dat moet ook wel met zoveel mensen die lopen! (meer dan 1100 hoorden we!).


Als vrijwilliger die al 5 jaar mee doet heb ik maar 1 ding te zeggen over de spooktochten van zeerijp; het is de allerbeste en mooiste tocht die groningen rijk is...en daar zijn wij mega trots op!!!en dankzij de creatieve input van alle medewerkers kan ik nu mijn droom waarmaken,elke dag spoken...wie wil dat nou niet?dus lieve spookcollega's en stoere lopers...bedankt!we houden van jullie🖤🤡🖤


Helaas kon ik zelf vorige week vrijdag niet bij de Spooktocht zijn. Uiteraard heb ik deze week wel aan heel veel deelnemers aan de Spooktocht gevraagd hoe ze het gevonden hadden en ze waren unaniem heel enthousiast. Dit betrof zowel de tocht zelf als het eten en drinken. Een van onze meest kritische vrijwilligers zei zelfs: 'Een tien met een griffel'. Ik wil jou en jouw mensen daarom namens onze deelnemers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor de fantastische avond die jullie de mensen hebben bezorgd. Helaas was de deelname wat minder dan waar we op hadden gerekend, maar het enthousiasme was dus ook een paar dagen na de Spooktocht nog heel groot.

Daarom nogmaals hartelijk dank!

(Deelnemers met een verstandelijke beperking via De Brug Noord Groningen)