Corona Nieuws

Corona Nieuws

Dub

We ontvangen vragen van deelnemers die zich al hebben ingeschreven voor de Spooktochten van Zeerijp 2020, vooral van bedrijven die het personeelsuitje gepland hebben op 13 of 14 november. Men wil graag weten of er al iets bekend is over het doorgaan van de Spooktochten van Zeerijp, gezien de maatregelen die vele evenementen beïnvloeden of zelfs onmogelijk maken.

Op dit moment kunnen we nog niets zinnigs zeggen over het doorgaan van de Spooktochten van Zeerijp in november, of over eventuele aanpassingen door de geldende richtlijnen op dat moment. Uiteraard zullen we ons houden aan alle richtlijnen en maatregelen en houden dus ook rekening met een eventueel verbod op evenementen met vergunningsplicht, zoals de Spooktochten van Zeerijp ook zijn.


Vooralsnog gaan we als organisatie gewoon door met alle voorbereidingen en zullen alles in het werk stellen om de roemruchte Spooktochten van Zeerijp ook dit jaar weer het spektakel te laten zijn, zoals u inmiddels van ons gewend bent! De Spooktochten van Zeerijp mogen al jarenlang rekenen op een overweldigende belangstelling en hebben een naam opgebouwd als professionele organisatie met zeer gedreven vrijwilligers, iets waar we trots op zijn, dus we houden alle berichtgevingen van de overheid nauwlettend in de gaten en houden iedereen uiteraard op de hoogte van eventuele ontwikkelingen. We blijven gewoon aftellen... Tik...tik...tik...